رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد پیش بینی قیمت دلار و طلا (پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش تعرفه واردات خودرو + جدول (۲۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

خروج صافولای عربستان از ایران؛ مشکلی ایجاد نمی‌کند| ذخایر روغن کافی است

  • کد خبر: ۳۰۹۱۲۷
  • ۱۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
خروج صافولای عربستان از ایران؛ مشکلی ایجاد نمی‌کند| ذخایر روغن کافی است
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه فروش سهام صافولای عربستان در بازار روغن هیچ تاثیری ندارد گفت ذخایر کافی است و ثبت سفارش شرکت‌های دولتی و خصوصی برای واردات انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پس از اینکه گروه هلدینگ صافولای عربستان سهام سهام شرکت صنعتی بهشهر را فروخت برخی با ایجاد نگرانی در بازار به دنبال سودجویی در بازار روغن هستند.

در این زمینه مصاحبه‌ای با اکبر فتحی معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نیاز روغن بازار انجام دادیم.

فتحی گفت اولاً یک شرکت داخلی سهام شرکت عربستانی را خریداری کرده و هیچ زیر ساختی از کشور خارج نشده است و همه ظرفیت‌ها در داخل به قوت خود باقی است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ مشکلی در تامین روغن داخل وجود نمی‌آید گفت که همه مسائل بازار، تامین و تولید قابل رصد است و برنامه‌ریزی کامل انجام شده است.

وی در پاسخ به اینکه همزمان با مسئله فروش سهام صافولا افزایش قیمت روغن در داخل هم صورت گرفت و این نگرانی را ایجاد کرده که بازار داخل متاثر شده است آیا واقعاً چنین بوده است، گفت که افزایش اخیر قیمت روغن مربوط به بالا رفتن قیمت جهانی این محصول بود ضمن اینکه این افزایش قیمت قبل از فروش سهام شرکت عربستانی بود و هیچ ارتباطی به واگذاری سهام این شرکت ندارد.

فتحی ادامه داد با توجه به سرمایه‌گذاری‌های بسیار خوبی که در روغن و روغن کشی ایجاد شده و همچنین وارداتی که از قبل به میزان کافی انجام شده بود و همچنین ثبت سفارش‌هایی که بدون موانع و محدودیت انجام می‌پذیرد مشکلی در تامین روغن وجود ندارد.

وی تاکید کرد که ثبت سفارش‌ها هم در بخش شرکت‌های دولتی و هم خصوصی وجود دارد و ذخایر داخلی هم به حد کافی هست و حتی دانه‌های روغنی وارداتی وجود دارند هنوز روغن کشی نشده است.

فتحی در این باره که احتمال دارد برخی به دنبال سودجویی بخواهند از این شرایط فروش سهام سوء استفاده کنند چگونه با این مسائل برخورد می‌کنید گفت پس از افزایش قیمت روغن به دلیل بالا رفتن قیمت جهانی برخی تولید کنندگان یا وارد کنندگان محصول خود را به بازار عرضه نکردند و برخی اتحادیه‌ها از کمبود و یا بالا رفتن قیمت ‌می‌گفتند در حالی که مشکلی از نظر تامین وجود نداشت و این مسئله بعد از اعلام رسمی نرخ توسط ستاد تنظیم بازار برطرف شد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد که خریدار سهام شرکت عربستانی از شرکت‌های داخلی است که در زمینه تامین و عرضه روغن فعال بود و پس از این فعال‌تر خواهد شد.

منبع: فارس 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->